Penyatuan Hutang Amalan,
Lebih Banyak Penjimatan
dengan Moratorium

Satukan hutang kad kredit dan pinjaman anda dengan pinjaman baru yang lebih murah yang akan menjimatkan wang anda bukan sahaja untuk 6 bulan akan datang tetapi untuk 10 tahun akan datang! 

 

Tawaran TERHAD untuk pekerja & pesara sektor awam

> Penyatuan pinjaman sebelum 31 Ogos
> Mula bayar ansuran bulanan dari Mac 2022

Adakah anda tahu bahawa kad kredit tidak layak untuk moratorium?
Oleh itu, jika pendapatan anda terjejas oleh pandemic, anda mungkin lebih baik menggunakan penyelesaian Amalan yang mengurangkan pembayaran pinjaman sambil mendapatkan lebih banyak tunai.

  • 100% Bebas Resiko
  • Mengurangkan Komitmen Bulanan
  • Ketenangan Fikiran

Program penyatuan hutang amalan menawarkan pinjaman penyatuan hutang kepada peminjam yang layak dalam program penyelesaian hutang terpilih.

Pekerja Sektor Swasta

Pekerja Sektor Awam

Pesara Sehingga 69 Tahun

Bagaimana Program Penyatuan Hutang Berfungsi?

Ya, proses ini sangat rumit… sekiranya tiada perkhidmatan penyatuan pinjaman yang profesional dan berpengalaman seperti amalan. Izinkan kami melakukan semua usaha untuk mencari pinjaman baru yang lebih murah dan mengatur semua pembayaran kepada pemberi pinjaman lama.

1. Mendaftar di amalanSelesaikan proses pendaftaran melalui WhatsApp (klik butang KUNING atau butang WhatsApp)

2. Perunding Kewangan Kami akan Hubungi AndaPerunding kami akan menjelaskan tentang program penyatuan dengan lebih terinci dan membantu anda untuk mencari penyelesaian terbaik mengikut keperluan kewangan anda.

3. Proses PembiayaanSetelah mencari program yang sesuai, kami akan memulakan process pembiayaan untuk penyatuan hutang. Beberapa dokumen sokongan diperlukan untuk permohonan program ini. Perjanjian program penyatuan perlu dilengkapkan dan kembalikan kepada kami. Kami akan menjaga selebihnya.

4. Pembiayaan Diluluskan untuk Melunasi HutangDana dari pinjaman akan digunakan untuk mempercepatkan penyelesaian dan membayar hutang dari bank/syarikat dalam program penyatuan ini. Semua hutang tertunggak akan diselesaikan dengan pinjaman baru yang mempunyai kadar faedah yang rendah dan bayaran balik bulanan yang lebih rendah.

5. Kebebasan HutangTahniah. Anda sudah bebas dari hutang yang menjadi beban dalam hidup anda dan kini anda boleh memberi tumpuan membayar satu ansuran dan menguruskan tarikh akhir pembayaran anda dengan lebih berkesan.

Ringankan beban kewangan anda sekarang dengan pelan moratorium dan penyatuan pinjaman terbaik!

  • contact@amalan.com
  • +60 364 195 031
  • Isnin - Jumaat 09.00 AM - 18.00 PM

© 2021 All rights reserved. PT amalan international