Kami Ingin Membantu Anda dalam Masa yang Susah Ini

Kami memahami bahawa tempoh pandemik ini sangat sukar dan memberi kesan besar kepada kewangan anda. Kami, dari amalan Malaysia ingin menolong pekerja Petronas dengan memberi penyelesian terbaik untuk semua masalah kewangan yang anda alami.

 

amalan fintech Malaysia akan mengurangkan KOMITMEN anda dengan menyatukan hutang anda dengan faedah dan bayaran balik yang lebih rendah.

 

Dengan program khas kami, anda akan menikmati 6 bulan percuma ansuran.

Program penyatuan hutang amalan menawarkan pinjaman penyatuan hutang kepada pekerja Petronas Malaysia.

Komitmen Bulanan yang Rendah

Proses yang Sangat Cepat dan Mudah

100% Bebas Risiko

Pinjaman sehingga RM400,000

Kelayakan usia sehingga 50 tahun

Program Penyatuan Hutang amalan

Nikmati Kehidupan yang Lebih Tenang dengan Mengabungkan Hutang Anda dan PEMBAYARAN PERTAMA HANYA BERMULA PADA MARCH 2022.

  • 6 Bulan Tanpa Pembayaran Pinjaman
  • Mengurangkan Komitmen Bulanan
  • Konsep Islamik
  • Ketenangan Fikiran

Bagaimana Program Penyatuan Hutang Berfungsi?

Dengan program penyatuan hutang, anda dapat melunaskan semua hutang anda kepada satu pembiayaan baru dan juga mengurangkan komitmen bulanan anda dengan faedah yang lebih rendah.

1. Mendaftar di amalanSelesaikan proses pendaftaran melalui system amalia dengan cepat dan mudah (klik butang DAFTAR SEKARANG).

2. Perunding Kewangan Kami akan Hubungi AndaPerunding kami akan menjelaskan tentang program penyatuan dengan lebih terinci dan membantu anda untuk mencari penyelesaian terbaik mengikut keperluan kewangan anda.

3. Proses PembiayaanSetelah mencari program yang sesuai, kami akan memulakan process pembiayaan untuk penyatuan hutang. Beberapa dokumen sokongan diperlukan untuk permohonan program ini. Perjanjian program penyatuan perlu dilengkapkan dan kembalikan kepada kami. Kami akan menjaga selebihnya.

4. Pembiayaan Diluluskan untuk Melunasi HutangDana dari pinjaman akan digunakan untuk mempercepatkan penyelesaian dan membayar hutang dari bank/syarikat dalam program penyatuan ini. Semua hutang tertunggak akan diselesaikan dengan pinjaman baru yang mempunyai kadar faedah yang rendah dan bayaran balik bulanan yang lebih rendah.

5. Kebebasan HutangTahniah. Anda sudah bebas dari hutang yang menjadi beban dalam hidup anda dan kini anda boleh memberi tumpuan membayar satu ansuran dan menguruskan tarikh akhir pembayaran anda dengan lebih berkesan. 

Bayar hutang lebih awal,
capai matlamat kewangan anda segera.

  • Isnin - Jumaat
    9 AM - 6 PM
  • contact@amalan.com
  • +60 364 195 031
Facebook
Twitter
Instagram
Terakreditasi IAPDA Certification
Terakreditasi IAPDA Certification

© 2021 All rights reserved. PT amalan international