Cara yang Lebih Pantas
Untuk Menggabungkan Hutang Anda

Bayar hutang dan capai matlamat kewangan anda lebih awal dengan program penyatuan hutang amalan.

  • Kadar Rendah
  • Mengurangkan Komitmen Bulanan
  • Ketenangan Fikiran

Tamatkan Program Penyelesaian Hutang Anda Lebih Awal

Satukan Hutang
Anda Segera

Ambil Kawalan
Kewangan Anda Lagi

Bagaimana Program Penyatuan Hutang Berfungsi?

Dengan program penyatuan hutang, anda dapat melunaskan semua hutang anda kepada satu pembiayaan baru dan juga mengurangkan komitmen bulanan anda dengan faedah yang lebih rendah.

1. Mendaftar di amalanSelesaikan proses pendaftaran melalui system amalia dengan cepat dan mudah (klik butang DAFTAR SEKARANG).

2. Perunding Kewangan Kami akan Hubungi AndaPerunding kami akan menjelaskan tentang program penyatuan dengan lebih terinci dan membantu anda untuk mencari penyelesaian terbaik mengikut keperluan kewangan anda.

3. Proses PembiayaanSetelah mencari program yang sesuai, kami akan memulakan process pembiayaan untuk penyatuan hutang. Beberapa dokumen sokongan diperlukan untuk permohonan program ini. Perjanjian program penyatuan perlu dilengkapkan dan kembalikan kepada kami. Kami akan menjaga selebihnya.

4. Pembiayaan Diluluskan untuk Melunasi HutangDana dari pinjaman akan digunakan untuk mempercepatkan penyelesaian dan membayar hutang dari bank/syarikat dalam program penyatuan ini. Semua hutang tertunggak akan diselesaikan dengan pinjaman baru yang mempunyai kadar faedah yang rendah dan bayaran balik bulanan yang lebih rendah.

5. Kebebasan HutangTahniah. Anda sudah bebas dari hutang yang menjadi beban dalam hidup anda dan kini anda boleh memberi tumpuan membayar satu ansuran dan menguruskan tarikh akhir pembayaran anda dengan lebih berkesan. 

Bayar hutang lebih awal,
capai matlamat kewangan anda segera

  • Isnin - Jumaat 09.00 AM - 18.00 PM
  • contact@amalan.com
  • +60 364 195 031
Instagram
Facebook
Twitter
Terakreditasi IAPDA Certification

© 2021 All rights reserved.
PT amalan international